Generativ AI, lavkodeutvikling, metavers… Ny teknologi og digitalisering treffer virksomheter med voldsom kraft. Mange har opplevd at digitalisering byr på friksjon og utfordrer hvordan vi jobber i dag, hva vi må kunne, hvordan vi er organisert og hvordan vi skal utvikle oss. Digitalisering lar oss avdekke og løse behov og problemer på helt nye måter, men landskapet endrer seg raskt og teknologiene er mange. Samtidig fører digitalisering med seg nye utfordringer. Hva krever dette av ledere? Hvilke erfaringer har digitaliseringsledere i norske virksomheter?
Hos Avo Consulting vil fire digitaliseringsledere denne morgenen utveksle erfaringer og dele tanker om ledelse i digitaliseringens tid.

Vel møtt til en inspirerende start på dagen med en samtale mellom Alexander Haneng, direktør for innovasjonspartnerskap i Posten og Bring, Tine Charlotte Holm, Head of operations i Carrot, Janne Aas-Jakobsen, gründer og CEO i Consigli og forfatter av boken Vekst og digitalisering, og Christoffer Pettersen, partner og daglig leder i Avo Consulting.

Tidspunkt: Fredag 1.9. klokken 08.00-10.00. Programmet starter 08.30.
Sted: Hos Avo Consulting i Schweigaards gate 16, Oslo
Arrangør: Avo Consulting