Det finnes flere teorier om ledelse som er svært verdifulle. Men er det så enkelt som å bare følge dem?  

Vel, det er ikke alltid tilfellet. Selv erfarne ledere, med en imponerende utdannelse og smarte verktøy, kan oppleve kaos av og til. Ordene kommer ikke ut som planlagt, og kroppsspråket samsvarer ikke med det vi ønsker å formidle. Det kan føre til ubehagelige fysiske reaksjoner som en klump i magen, stramhet i brystet, raskere hjerteslag og pust. Verst av alt er at vi kan miste tilgangen til den rasjonelle delen av hjernen, der vår kunnskap og verktøy er lagret. Hva skjer egentlig i hjernen i slike øyeblikk, og hvordan kan vi håndtere det? 

Kanskje ligger irritasjon over en kollega i veien for å bli den lederen du ønsker å være. Eller kanskje føler du at du ikke hører hjemme på møtet og “faker” det. Og hva betyr egentlig begrepet “lede med hjertet”?  

På denne workshopen vil du få svar fra en av Norges fremste leverandører av kurs med fokus på utvikling av emosjonell intelligens (EQ), EQ Institute AS.  

Dora Thorhallsdottir, grunnlegger og eier av EQ Institute, tar deg med på en humørfylt reise på en arbeidsplass der lederen er høy på IQ og lav på EQ.  

Etter foredraget vil to EQ-lærere dele sine personlige erfaringer som ledere, inkludert temaer som skam, utbrenthet, ensomhet, frustrasjon og overansvarlighet. De vil vise hvordan de har oppnådd økt trygghet og mestring i lederrollen gjennom å utvikle sin emosjonelle intelligens, noe som har gjort arbeidslivet mindre energitappende. I små grupper vil du få praktiske EQ-verktøy som du kan implementere i din egen ledelsesstil.  

Arrangementet er i regi av EQ Institute
Sted: Drammensveien 155 
Tid: Onsdag 30. august kl. 9-12