Det finnes utallige gode teorier om ledelse. Da er det vel bare å følge dem, eller?

Tja. Mange ledere har en top-notch utdanning, mye erfaring og smarte ledelsesverktøy – og likevel blir det av og til bare rot. Ordene kommer ikke ut slik de var planlagt, og kroppsspråket passer ikke sammen med det vi sier. Det svir i magen, knyter seg i brystet, hjertet og pusten går fortere. Og verst av alt: Tilgangen til den rasjonelle delen av hjernen, der vi har lagret utdanningen og verktøyene våre, kan bli borte. Hva er det egentlig som skjer da? Og hva kan vi gjøre med det?

Kanskje står irritasjon over en kollega i veien for den lederen du vil være? Eller føler du at du egentlig ikke har noe på det møtet å gjøre? At du «faker» det? Og alt det snakket om å «lede med hjertet» – hva betyr det egentlig?

På denne workshopen får du noen gode svar fra Norges fremste utdanningsinstitusjon for emosjonell intelligens (EQ).

Dora Thorhallsdottir, grunnlegger og eier av EQ Institute, tar deg med på en humørfylt reise på en arbeidsplass der lederen er høy på IQ og lav på EQ. 

Deretter blir det gruppesesjoner ledet av to EQ-lærere. De vil dele sine personlige ledererfaringer, som blant annet handler om skam, utbrenthet, ensomhet, frustrasjoner og overansvarlighet. De viser hvordan de ved hjelp av økt emosjonell intelligens har fått mer trygghet og mestring i lederrollen og et arbeidsliv som er mindre energitappende. I små grupper vil du få noen smarte EQ-verktøy som du kan bruke i din lederhverdag. Du deler akkurat så lite eller mye du vil.

Arrangementet er i regi av EQ Institute

Sted: EQ Institute sine lokaler på Skøyen, Drammensveien 155 

Tid: Onsdag 30. august kl. 9-12