Hva er forskjellen på godt og dårlig stress? Hvordan kan vi redusere tankestøyen i hverdagen? Hva er nøkkelen til indre stillhet og varig ro? I dette inspirerende foredraget vil Dr. Audun Myskja gi deg viten og verktøy om hvordan pusten kan bli ditt beste lederverktøy, både i krise og hvile.  Audun Myskja har gjennom legepraksis, kurs og retreater hjulpet tusenvis av mennesker til å finne roen både i øyeblikket og i livet. Nå kommer han til Bodø for å dele av erfaringene sine og hjelpe deg på veien til å finne ro i en ellers hektisk hverdag.   Ledere må ta mange avgjørelser, noen ganger med høy kompleksitet og liten tid. Da kan stress hope seg opp og gi utslag som ulike «vondter» i kroppen. Eller det kan gå en kule varmt og ordene kommer ikke ut slik de burde.  

Du vil lære hvorfor pust er et av de mest undervurderte verktøyene for å håndtere uro, og hvordan lyd og bevegelse kan hjelpe deg regulere kropp og sinn.  

NNL inviterer sammen med Bodø næringsforening til en inspirerende formiddag med fokus på verktøy for å håndtere ro i uro.   

Tid: mandag 28.08. kl 11:30 – 14:00
Sted: PBL Konferansesenter – Konrad Klausens vei 8, Bodø
Arrangør: Bodø Næringsforum og NNL