Tilbake til oversikt

Mandag 28.08

It takes two to tango!

Tid: 11:30 –

Dagens tegnefilm

Hver dag vil vi ved lunsjtider publisere en tegnefilm som gir en innføring til dagens tema. Du finner filmen på https://www.facebook.com/AFF.Norway og https://www.linkedin.com/company/aff/

Tilbake til oversikt

Tid: 15:00 –

Gnistpodden: To tomater gikk over en vei – friksjon i dyaden.

Hver ettermiddag publiseres en podkast der Marius Jones og Torhild Eide Torgersen møter fagpersoner som deler innsikt om friksjon. Denne dagen snakker vi med psykolog og forfatter Aksel Inge Sinding, som er aktuell med boken “Sa jeg noe feil”. Hva er de klassiske feilene vi gjør som skaper friksjon i relasjonen mellom to mennesker? Hva skjedde egentlig mellom de to tomatene som gikk over en vei? Og hvis Aksel kunne gitt dem noen råd for å snakke bedre sammen, hva ville de ha vært? Ta med deg Gnist på bussen eller i bilen på vei hjem.

Tilbake til oversikt

Tid: 13:00 – 16:00

Walk and talk

I tråd med vår grunnleggende antakelse om at ledere lærer best av og med hverandre, arrangerer NLL og AFF «Walk and talk» i byene: Oslo, Bergen, Bodø, Tromsø og Alta.

Ta med deg en problemstilling eller noe som skaper friksjon i ditt lederskap, og få en vandrende dialog rundt dette med andre ledere. Dere vil bli plassert i par, slik at dere snakker med én person om gangen.

Ved å kombinere gode samtaler med fysisk aktivitet i skog og mark, håper vi å skape en setting som får oss ut av den daglige rutinen og som fremmer meningsfull dialog.

Tenker du at dette er for langt utenfor komfortsonen din? Les videre:

I forkant av samtaleturen vil du få tilsendt en video med faginnhold og refleksjonsspørsmål. Du vil altså kunne komme forberedt slik at det er enklere å få en god start på samtalene. Vi legger opp til turer som er overkommelige for selv deg som bare har ligget flat ut på stranden i sommer. OBS: Ikke rullestolvennlig

Klikk på påmeldingslenken under for å se hvor turene går for hver av de fem byene.

Tilbake til oversikt

Tid: 14:00 – 16:00

Minidriv: Haimusikk på arbeidsplassen

Har du vært i en situasjon på jobben der noen reagerte på noe du sa eller gjorde uten å helt forstå hvorfor? Har du selv reagert på noe og i etterkant lurt på hvorfor du reagerte så uproporsjonalt sterkt? Svaret kan være «Haimusikk». Nå klør du deg kanskje i hodet og lurer på hva “Haimusikk” er? Metaforen kommer fra filmens verden og viser til når noe trigger et ubehag eller en uro i deg som hindrer deg i å håndtere situasjonen på en ok måte.

Du vil få tilsendt digitalt innhold uken før og så avslutter vi med en to-timers fysisk workshop mandag under Gnist. På workshopen vil vi jobbe med:

  • Øvelser der vi utforsker egen «Haimusikk» og hva som skjer når den møter symfonien av andres “Haimusikk” på arbeidsplassen
  • Konkrete verktøy for å håndtere «Haimusikk» og effekten av den

Vi håper du vil være med å teste ut Driv i hurtigformat. Klikk her om du er nysgjerrig på hva Driv er.

Tid: Onsdag 31. august 14:00-16:00 

Sted: I flere norske byer – se hvilke når lenken klargjøres.

Tilbake til oversikt

Tid: 08.00 – 08.30

Morgenkaffe

Start dagen sammen med en aktuell leder og programdirektør for Solstrandprogrammet Hans Morten Skivik. Sammen reflekterer de rundt teamet friksjon.

Ingen påmelding kreves.

Morgenkaffen vil være tilgjengelig på AFF sin profil på Facebook og Linkedin, samt på https://aff.no/

Arrangør: AFF

Tilbake til oversikt

Timeplan